Rhythm TENTation 2015

december 22, 2014 8:54 pm Published by

2015 wordt een belangrijk jaar voor The Rhythm Cleaners.  Het 10 jarig jubileum staat in dat jaar centraal. Dit zal tevens ook het laatste jubileum zijn, na 10 prachtige jaren hebben wij besloten te stoppen.

Wat begon in 2005 als een éénmalig optreden, kent inmiddels een geschiedenis met vele hoogte punten. De tours door Frankrijk, Italië en Zwitersland, het TV optreden en zelfs in de top 10 staan van de “SBS Leukste audities ooit”, Veerse dag, het Oranjeparkfestival en natuurlijk het 5-jarig en het 7,5-jarig jubileum. Daarnaast waren The Rhythm Cleaners een graag geziene gast op bruiloften en andere kleine feesten.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang voor het 10 jarig jubileum. Op zaterdag 11 juli 2015 staat de jubileum feestavond gepland; Rhythm TENTation 2015. Deze avond zal bol staan van entertainment, daarnaast zullen The Rhythm Cleaners nog één keer een vernieuwde show brengen. Het evenement vindt plaats in een feesttent, waar de kwaliteit van een theater wordt gecombineerd met de gezeligheid van een tent. Iedereen is welkom!
Middels de kerstkaarten, die huis aan huis bezorgd zijn in ’s Gravenmoer, is het mogelijk “vriend” te worden van het Rhythm TENTation. Heeft u de kaart niet ontvangen of woont u niet in ’s Gravenmoer, dan kunt u vriend worden via www.rhythmcleaners.nl/tentation-vriend

Het jubileum jaar zal op zaterdag 10 januari 2015 worden afgetrapt met een optreden tijdens het nieuwjaarsconcert in ’s Gravenmoer. De nieuwjaarsconcert begint omstreeks 20:00
uur en wordt gehouden in het Dorpshuis “De Geubel”.