Nieuws

Rabo Clubkas campagne logo

Rabobank clubkas campagne 2014

Muziek met niets, maar niet voor niets! 

Net als vorig jaar heeft Rabobank de Langstraat De Rabobank Clubkas Campagne. Hierbij kunnen  leden stemmen op hun favoriete vereniging. En elke stem is geld waard. Dus u kunt ons helpen!

Als u lid bent van Rabobank De Langstraat kunt u stemmen. Stem hier op The Rhythm Cleaners.

Bent u benieuwd waar wij het geld aan besteden? Bekijk dan onderstaand filmpje:

Check ons campagne filmpje..

 

De stemperiode loopt van 25 september tot en met 9 oktober 2014.

Voor meer informatie kijk op de website van Rabobank De Langstraat.

 

Bedankt voor uw stem!

Stilte voor de storm

Succesvol optreden Drunen

Afgelopen zondag werd in een heerlijk zonnetje een mooi optreden neergezet in Drunen. Op een goed gevuld plein tussen het publiek en stands stonden onze instrumenten klaar voor een spetterend optreden. Met een enthousiast publiek was het optreden een feestje. Na het optreden was het tijd voor een welverdiend biertje op een van de lokale terrassen.

Voor meer sfeer impressies klik hier

Swining Graaf - Vliegenmeppers in Afrika

De wereld rond in 80 dagen

Na maanden repeteren was het voor de leerlingen van het Graaf Engelbrecht college op 13 maart 2014 zover. Met muziek, zang, dans en toneel stonden zij in het Chassé theater in Breda om de wereld rond te gaan in 80 dagen..Swinging Graaf!

Tijdens hun wereldreis kwamen de leerlingen regelmatig de cleaners tegen. In Afrika stonden The Rhythm Cleaners klaar met winkelwagens en de bekende vaten. De Afrikaanse act werd afgesloten met een wervelende djembé solo, begeleid door The Rhythm Cleaners. In China aangekomen bleken we ook met de Chinese keuken over weg te kunnen. Gewapend met eetstokjes, wokpannen, aanrechtbladen konden we de acteurs verblijden met wat kroepoek.

Aangekomen in Amerika begeleidden we met plastic bekers een groep jonge zangeressen bij de Cupsong. Na nog een laatste applaus in ontvangst te hebben genomen, verlieten we met een voldaan gevoel het Chassé podium. Een mooie avond waarbij we met veel talent op het podium hebben mogen staan.

Swinging Graaf - Aangekomen in Afrika

 

Stilte voor de storm

Thuiswedstrijd 14 juni

14 juni 18.50 u. reed het wagenpark de stalling uit, op naar het dorpsplein van ’s Gravenmoer. In sport termen een thuiswedstrijd dus. Voordat het volkskoor van ’s Gravenmoer hun feestavond zouden openen moesten onze spullen al klaar staan. Coulissen, blacklights en truss werden op het podium gezet, waardoor het podium in Rhythm Cleaner sfeer veranderde.

Na het volkskoor en een korte pauze was het zover, The Rhythm Cleaners gingen los. De goed gevulde tent deed lekker mee en het geluid was goed. De moderne boomwhacker stukken bleken niet heel bekend te zijn, want de melodieën van Macklemore leek het ietwat grijze publiek niets te zeggen. Frans Bauer en Guus Meeuwis werden later echter wel lekker meegezongen, mede door de aanwezigheid van het volkskoor natuurlijk.

Na het geslaagde optreden werden de auto’s weer ingeladen. Tijdens het inladen kregen we de nodige leuke opmerkingen. Een daarvan was een uitnodiging voor een fotoshoot van Betsie Cloin. Na het inladen was het tijd voor een welverdiend pilsje. Het bleef nog lang onrustig in ’s Gravenmoer…

Voor de vouwwagen in Frankrijk

Geen campingtour 2013

Na 3 geweldige campingtours de afgelopen jaren door België, Frankrijk, Italië en Zwitserland komt er in 2013 geen campingtour. De voornaamste reden hiervan is dat een van de leden de gehele zomer in het buitenland zit. Onder het motto: “met zijn allen of niet”, werd het de laatste. Maar niet getreurd, in 2014 weer een kans!

Voor de vouwwagen in Frankrijk