Thuiswedstrijd 14 juni

juni 15, 2013 3:25 pm Published by

14 juni 18.50 u. reed het wagenpark de stalling uit, op naar het dorpsplein van ’s Gravenmoer. In sport termen een thuiswedstrijd dus. Voordat het volkskoor van ’s Gravenmoer hun feestavond zouden openen moesten onze spullen al klaar staan. Coulissen, blacklights en truss werden op het podium gezet, waardoor het podium in Rhythm Cleaner sfeer veranderde.

Na het volkskoor en een korte pauze was het zover, The Rhythm Cleaners gingen los. De goed gevulde tent deed lekker mee en het geluid was goed. De moderne boomwhacker stukken bleken niet heel bekend te zijn, want de melodieën van Macklemore leek het ietwat grijze publiek niets te zeggen. Frans Bauer en Guus Meeuwis werden later echter wel lekker meegezongen, mede door de aanwezigheid van het volkskoor natuurlijk.

Na het geslaagde optreden werden de auto’s weer ingeladen. Tijdens het inladen kregen we de nodige leuke opmerkingen. Een daarvan was een uitnodiging voor een fotoshoot van Betsie Cloin. Na het inladen was het tijd voor een welverdiend pilsje. Het bleef nog lang onrustig in ’s Gravenmoer…