Biografie

Zoals de naam al zegt, zijn The Rhythm Cleaners niet zomaar een stel schoonmakers. Deze mannen gaan ritmisch te werk. Met afwasborstels, bezems en kliko’s brengen we een muzikale slagwerkact. Dus niet met trommels en andere reguliere slagwerkinstrumenten, maar met huis-tuin-&-keuken materialen, doen we u versteld staan.

Een van de  eerste optredens (2005)
“Een van de eerste optredens in Den Bolder, Waspik (2005)”

Een stel gasten van slagwerkgroep Crescendo uit het dorpje ’s Gravenmoer (vlakbij de Efteling) bezochten eens een voorstelling van de wereldberoemde theatergroep “Stomp”. Na de spectaculaire percussieshow met alledaagse materialen dachten de jongens: “Dat kunnen wij ook!” Met een stel bezems en een groenbak uit de schuur gingen ze aan de slag.

The Rhythm TENTation (2012)
“The Rhythm TENTation (2012)”

In april 2005 was het zover.
De slagwerkers traden voor het eerst op. Vanaf dat moment zijn “The Rhythm Cleaners” een feit. In 2010 vierden The Rhythm Cleaners hun 5 jarig jubileum met een theatrale feestavond. In een grote feesttent, aangekleed als theater werd een spectaculaire avond neergezet voor de inwoners van ’s Gravenmoer en omgeving (700).

In 2012 kreeg dit spektakel een vervolg met wederom een theatrale feestavond: The Rhythm TENTation. Wilt u spektakel op uw evenement?

Boek dan The Rhythm Cleaners met hun percussieshow!

-->